Bridge The Gap en VOKA op één plaats. Dat is beleven, ontdekken en bijleren!

Op het HR-event van het jaar – HR Explore – maakte Lieve Van Gool tal van HR-managers en ondernemers warm voor verbindende communicatie. Met 5 praktische keynotes gingen mensen naar huis met nieuw inzicht in hoe ze van conflict naar een win-winsituatie kunnen gaan.

“Lieve Van Gool sprak over verbindend communiceren. Iets waar ik met mijn directe communicatiestijl veel van heb kunnen leren. Ik hoop de zin “Kan je me meenemen in jouw denkproces?” wat meer te gaan gebruiken i.p.v. conclusies te trekken en te gaan tegenargumenteren.”

Zoë De Roeck – HR-partner – bedrijfspsycholoog

“Lieve is een geknipte professionele coach. Haar brede kennis in de psychologie, wetenschappelijke achtergrond en hands-on ervaring zijn ontzettend waardevol in de professionele setting. Ze neemt je mee op een persoonlijke ontdekkingstocht en beschikt hiervoor over een eindeloze bibliotheek van denk-modellen en communicatietechnieken die mij alvast een meer bekwaam, aanwezige en efficiënte ondernemer gemaakt hebben.

Haar enthousiasme en positiviteit zijn aanstekelijk. Niet alleen blinkt ze uit in het herleiden van complexe problemen tot eenvoudige vraagstellingen, daarnaast biedt ze altijd doelgerichte oplosssingen. Lieve laat een diepgaande impact na op mijn kritisch denken, communicatie en professioneel ontwikkeling. ”

Cedric Gillisen – Strategic Partnership

“De training was heel verhelderend en was vanuit een boeiend perspectief benaderd. Iedereen in mijn ogen kan zo’n cursus zeker gebruiken.

Lieve, de trainster is een aangenaam, rustige vrouw die luistert naar de noden van de groep en speelt hierop in.

Wij zijn alvast heel enthousiast over de opleiding.”

Naömi Van den Bogaert – Userfull

“Lieve valt op door haar enthousiasme en expertise in communicatie. Ze prikkelt op vlakken waar je jezelf nooit in vraag hebt gesteld en zorgt zo voor een diepgaand persoonlijk ontwikkelingsproces als ondernemer. Ze heeft het EQ in mij naar boven gebracht.”

Vincent Van Herck – CEO Peeters Ramen en deuren

Lieve Van Gool bundelde haar jarenlange ervaring als klinisch psychologe en trainster verbindende communicatie in het boek “Verbindende communicatie voor toegepaste psychologie”.

Met dit boek prikkelt ze je via theorie, wetenschappelijke weetjes en praktijkvoorbeelden aangevuld met een rijkelijk arsenaal aan oefeningen. Het boek bevat verder een online leerplatform zodat je op een speelse wijze je leerproces online kan verderzetten.

Het boek heeft een vaste meerwaarde in het leerplan van studenten toegepaste psychologie. Verder is het ook een aanwinst voor elke HR-bibliotheek en toegankelijk voor iedereen die geboeid is door psychologie en communicatie.

Bridge The Gap